Annas händelser

Las Palmas

Publicerad 2012-02-26 14:13:06 i ,

Vi ligger i Las Palmas och det är varmt! Så underbar värme, runt 25 och superhärligt. Det går lätt att förstå varför så många svenskar trivs här. Igår lämnade vår underbara lilla konfagrupp oss och det känns så tomt!  Men innan de åkte hade vi dop på stranden, väldigt fint!

Pesten ombord

Publicerad 2012-02-19 14:38:01 i ,

Ja vi har minst sagt haft epedemi ombord, var och varannan har drabbats av influensa/hosta/feber och magsjuka. Prällen och hans familj åkte dit först sen spred det sig som en löpeld genom hytterna. Jag passade på att ta allt på samma gång, tyckte det var bäst så. Det som dock var lite otajming var att vi hade en inbokad besiktning på riggen som jag bara var tvungen att genomlida. Jaja förhoppningsvis behöver jag inte ligga i isoleringshytt i 45 graders lutning så många gånger till i livet.
I dag går komfirmanderna upp på gibraltarklippan och i morgon börjar vi seglingen mot Fortuventura, Las islas canarias aquí venimos!

Spanienkonfa 2

Publicerad 2012-02-12 13:12:01 i ,

Ja nu har vår goa lilla grupp(ja för dom är bara 8 st) kommit till oss här i Spanien, 2 fullspäckade veckor med lägerbus ligger framför oss! Jag har fått ett nytt ansvarsområde förutom tolkningen här ombord och det är aktivitets och lek ansvarig! Känns jätteroligt och spännande! Så nu blir det till att ladda inför en femkamp på stranden i eftermiddag.
/A

Add on Cv

Publicerad 2012-02-11 16:33:05 i ,

Efter 14 dagars arbete här på båten anser jag mig nu ha färdigheter i följande arbetsområden:
-Grovstädning
-Grund och toppfärgs målning
-Matttvättning
-VINCHNING
-Sätta i split pins
-(Segla småbåtar)
-Allt i allo assistent åt folk med i allmänhet mer teknisk hjärnkapacitet än jag själv
-Plocka isär en vinch
-Tamptvättare
-Segelbärare

Häromdagen hjälpte jag Andreas spela in en rundvisning på Elida; KOLLA IN DEN HÄR; http://www.youtube.com/user/Anysails4
Vår riggchef Onno!

Baby boats

Publicerad 2012-02-05 17:59:45 i ,

Eftersom Elida fortfarande står mastlös fick vårt första läger ombord segla baby båtar, idag fick även vi i besättningen jolla på medelhavet. Blev glatt överaskad, segla är ju skitkul!
By the way, Jenny länkade ett ruskigt bra i klipp; http://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edxy-M

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela