Annas händelser

Back in Cartagena

Publicerad 2012-01-28 20:26:46 i ,

Avsked med spinning och semlor med Daniel i Kba för att landa samma kväll i Cartagena och sova i koj igen. Ibland har hjärnan svårt att hänga med...

Some change

Publicerad 2012-01-24 20:39:44 i ,

Blev en färgning förra veckan och en klippning hos min duktiga frisör igår. Hon är så duktig och har verkligen gjort det möjligt för mig att få så långt hår som jag alltid velat, här är en bild från när jag kom hem och hon hade gjort en skitsknygg uppsättning.

Saturday night fever

Publicerad 2012-01-23 22:26:18 i ,

I lördags var en oslagbar partytrio ute och utmanade Kungsbackas invånare på dans... dans, dans dans och åter dans..

Bilden är dock tagen när Stockholms mest dansanta thaibar fick finbesök av sisådär 60 esteter

Musical

Publicerad 2012-01-15 20:18:00 i ,

Är hemma efter att befunnit mig 3 timmar på Amerikas västkust. Jag och mamma var nämligen och såg West side story i dag. Den var riktigt bra med mycket dans och även lite español här och där. Det var första gången jag såg den om man inte räknar med filmen då och som alla gånger när jag ser musikal, teater eller dansföreställningar tänker jag mig in i rollerna och drömmen om att få stå där själv en dag får sig ännu en gång en boost. Bara att gå in i salongen innan föreställningen börjat och känna spänningen tydligt i luften gör mig helt pirrig och gör att vår egna sceniska musikproduktion som vi gjorde i trean på gymnasiet återigen gör sig påmind.

A trip to Italia

Publicerad 2012-01-10 11:46:23 i ,

En vecka kan ibland kännas som en evighet när man tänker på hur mycket intryck och saker som kan upplevas på 7 dygn, samtidigt som det kan kännas som att man just vaknade ur en dröm som bara varade över en natt.
Vi gjorde Rom, Neapel, Pompeji och Sorrento
Får det lov att vara något från snabbmatstället 300 år f. kristus?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela