Annas händelser

Hemsegling!

Publicerad 2012-03-13 21:19:42 i ,

I mogon bär det av mot kylan, tre veckors kamp eller daelig reise som vissa nog skulle kalla det här ombord. En folkhögskoleklass full av norrbaggar och 8 gubbs har nämligen anslutit sig till vår besättning. Rätt skönt med extra förstärkning på atlanten. Blir tråkigt att lämna underbara värmen men börjar ändå längta rejält efter det som finns där hemma. Daniel framförallt. Blir antagligen ett stopp i Porto och ett i england, vi hoppas på Madeira också men allt beror ju på vindarna som skepparn sa..
Äventyr lär det bli ialla fall och det gillar ju jag..

Puerto Rico

Publicerad 2012-03-08 21:05:58 i ,

Vi är tillbaks i Puerto Rico, blev ingen trip till Teneriffa trots ett gott försök. När vi rundat udden på Gran canaria möttes vi av 25 sek/m och storm så vi beslöt oss för att vända. Här är ett bandfoto från igår när vi var i vackra Puerto de Mogán! Vi möter mycket positiva turister på vår "tour" men även några spanjacker här och där som jag passar på att prata med.

Skandinaviska turistkyrkan

Publicerad 2012-03-05 21:37:24 i ,

Vi har precis avslutat en koncert i den skandinaviska turistkyrkan, så mycket glada toner och kärlek! Var härligt att smaka lite svenskt kaffe och en våffla med;) Vi är mitt uppe i musikturnén och det innebär sång och nya människor från morgon och kväll. Just nu ligger vi med båten i Pacito blanco så det blev en bussresa för alla 24 stycken! see ya!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela