Annas händelser

Lusse lella..

Publicerad 2010-12-21 11:33:42 i ,

Ja veckan har varit full av sång, flytt och jobb. I måndags var jag ju med i två Luciatåg, ett med Siri i Göteborg och så i Onsala kyrka.Vi var riktigt proffsiga på Ramöll, det är där bilderna är tagna också. Den bästa låten vi sjöng var helt klart "Viskar en bön" av Peter Jöback, ett riktigt snyggt arr! Båda gångerna flöt på bra och det var kul att få uppträda igen! 
I veckan som varit har jag jobbat en hel del kvällar, det har varit helt livsfarligt! Det är ju så hiimla halt! En kväll ramlade jag tre gånger! Slog mig riktigt rejält ena gången, som tur var var vi två stycken just den gången. Annars är man ju helt ensam när det är mörkt... En av kvällarna körde en kolega fast i en isbacke, dit inte ens plog, salt eller grusbil åker dit ska ju vi ändå... jag åkte iaf dit med grus och vi försökte på alla möjliga sätt men till slut var vi tvugna att lämna bilen.. dessutom hade min kolega ramlat och slagit i huvudet, trots våra hemtjänst broddar. Men vi fick oss några goda skratt åt det efteråt och kom på en ny slogan för vårt arbete: Onsala hemtjänst-vi dör för våra brukare! Det börjar faktiskt kännas lite vemodigt att jag snart ska lämna alla. Alla mina härliga tanter, gubbar och arbetskamrater. Det är så otroligt givande det här arbetet!

Pappa har flyttat in i lägenheten i söderstaden den här veckan också, en trevlig trea! var där och hjälpte honom i torsdags och fredags. Hoppas han får ordning allt innan jul så han kan ta det lite lugnt också!

I söndags sjöng jag och julkören in julen i onsala kyrka, mycket folk var där och tittade på spektaklet. Mina gamla lärare Tom och Christoffer var med i kompet! En bra konsert som jag hoppas gav många julstämmning!

Ett välstämt Luciatåg på Ramböll!



Halv äten chokladkalender!

Publicerad 2010-12-12 22:14:41 i ,

Nu är det bara 12 dagar kvar till jul, julklappar måste fixas! Jag brukar alltid fundera ganska mycket när julen börjar närma sig, tänka på de som faktiskt inte har det lika bra som en själv. Några jular har jag fått i julklapp av min farfar en get eller en åsna som går till en fattig familj i Afrika, det tycker jag är en väldigt bra present, det känns bra i hela kroppen att få en sådan sak tycker jag!
På tal om jul.. följer ni julkalendern? Den är faktiskt riiiktigt bra i år!! Det vet åtminstone Anna.C och Malin att jag och Erica tycker;)



Idag har jag tävlat tomtetölt, gick tyvärr ej till final men är nöjd ändå! Alla var jättefina och roligt utklädda, bla till pepparkaka och gran! Framtid skötte sig exemplariskt som vanligt!

I fredags var jag och Anna.B på Elvis på Kungsbacka teater, det var det bästa och det sämsta vi sett kom vi fram till. En mycket speciell föreställning må jag säga! Också här lite julinslag (Jag har haft en mycket julig vecka som ni förstår!) Efter det gjorde vi ett besök på Prinsen och fick lite trevligt sällskap Marcus, min manliga dubbelgångare. 

Nu sitter jag och övar Lucia texter inför i morgon. Ska va med i ett Luciatåg på Ramböll i Göteborg kl 14 och ett kl 19 i Onsala kyrka.  Får se hur det går;)  

Det har varit en vecka med mycket utav varje, jobb, sång, ridning och annat fix! Men nu blir det fokus på nästa vecka. På torsdag får pappa tillgång till nya lägenheten, så då blir det till att flytta grejer! Men det får ni veta mer om sen!

one two three four!

Publicerad 2010-12-07 17:06:20 i ,

En helg fylld av DANCE and I love it! Det finns så många som är så duktiga, så många koreografier som bara får mig att rysa...Jag har blivit så taggad till dans och nu när terminen är slut å allt :( sitter och lyssnar Rihannas senaste album och diggar, funderar på om jag kanske skall koreografera något?.. Men men showen gick bra ialla fall! Pappa, Daniel och hans föräldrar var och kollade:) Har bestämt mig för att fira jul hos Daniel i år, det ska bli kul och spännande:)

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1744791823179

Har anmält mig till tomtetölt på söndag, får se hur det går;)! Tränade Framtid idag och hon är i bra form!
I morgon ska jag fika med min kära Erica, ska bli härligt med lite tjejsnack! Ska även hämta ut mitt nya pass och fixa lite annat smått och gott inför Spanien, det är mer än man tror att fixa även om Jobbstart har hjälpt mig med det mesta.
ciao

sjungalong

Publicerad 2010-12-01 10:34:13 i ,

ÅÅ superhärligt väder i dag igen! Ska ut och powerwalka snart:) I går red jag ut en helt galet härlig tur i solen, töltade så snön yrde! Man blir så glad av solen, ser verkligen fram emot lite fler soltimmar i Spanien! Måste berätta en sak för er, I söndags när vi kom från Stockholm satte sig Anna på ett nytt tåg mot Växsjö, hon skulle nämligen göra polis fystesterna. Trots ett skadat knä och förkylning klarade hon dem! Herre gud vad stolt jag är över henne! Nu har hon bara ett test kvar,psykolog test och det tror jag säkert att hon klarar. Hon kommer bli världens bästa polis och jag tycker verkligen hon skulle passa som det!

Igår var jag på min sista dansträning inför uppvisningen på söndag, var lite nervös eftersom jag missat 2 gånger plus ett extrarep men körde gärnet så det gick bra! Jag får öva hemma i veckan också så sitter det som en smäck sen;) Vi ska dansa till en remix med bla Chris Brown:) Det kommer bli en grym förställning mest för att det finns så många bra grupper och sjukt coola koreografier!

Idag ska jag ha sånglektion och sen i eftermiddag ska jag öva inför Lucia med kören, kul!

Här är en bild från Lucia i Onsala för några år sedan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela